Is Thuis Zelf Tanden Bleken Een Goed Idee?

Gepubliceerd feb. 26, 22
6 min read

Whitening Strips

Op milde wijze verwijderde het de gele aanslag op mijn tanden waardoor mijn tanden weer hun natuurlijke witte kleur terugkregen. De houtskool wordt in verschillende samenstellingen verkocht en is stukken goedkoper dan een behandeling bij de tandarts. Ga je helemaal voor goedkoop, bekijk dan eens de producten uit je voorraadkast.

Maar hoe ver moeten we gaan voor die Hollywood-smile? Het zijn wél je tanden, daar moet je je leven lang mee doen. Wees er dus zuinig op, zou ik zeggen. Niks mis met een beetje gelige tanden, toch? Volgens verschillende bronnen zijn ze zelfs sterker dan witte (Whitening: Wat zijn je mogelijkheden?). Bovendien oogt een té wit gebit eerder nep dan natuurlijk.

Mijn Ervaring Met crest Whitestrips

Waterstofperoxide op mijn gebit maakte ze inderdaad lekker wit, maar tegen welke prijs? De weken erna had ik nog erge last van overgevoeligheid, en na een half jaar merkte ik dat de witte kleur alweer terugliep. Nee hoor, ik vind dat de moeite echt niet waard. Je tanden bleken met GleamWhite Whitestrips. Niet iedereen heeft last van gevoelige en pijnlijke tanden na het bleken, dat verschilt natuurlijk per persoon.

19 mei 2018 • leestijd 3 minuten • 5650 keer bekeken • bewaren, Wil jij ook de perfecte Hollywood smile? Via internet kun je verschillende bleekstrips voor je tanden bestellen. Witte tanden krijg je er zeker van, maar het is niet zonder gevaar. En mag dit eigenlijk wel in Nederland verkocht worden? Sinds 2012 is er een nieuwe regelgeving voor het bleken van je tanden.

Koop crest Whitestrips Met Gratis Verzending

Tandartsen mogen niet hoger gaan dan 6 procent. Via Nederlandse webshops zijn de zogeheten Crest Whitestrips te koop, die een veel hoger percentage waterstofperoxide bevatten dan is toegestaan. Namelijk 6 tot 14 procent waterstofperoxide. Deze webshops halen de tandbleekmiddelen uit het buitenland en verkopen ze hier door. Volgens tandheelkundige Nils van Calcar van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam, kan gebruik van deze producten leiden tot schade aan tanden en tandvlees.

Teeth Whitening StripsWhitify Strips – Kopen – Review

Daarnaast kunnen hoge percentages chemische brandwonden veroorzaken op je tandvlees. En dat is blaarvorming, het afsterven van het toplaagje van het tandvlees. Het tandvlees herstelt zich wel weer, maar de pijn aan het tandvlees kan zo’n een tot twee weken aanhouden. En de gevoeligheid van de tanden kan nog wel langer duren, in het extreemste geval kan het zelfs permanent zijn.

Gleamwhite Whitening Strips Online Bestellen, De Beste Kwaliteit

Komt het bijvoorbeeld door het roken van shag? Dan kun je als tandarts poetsinstructie geven. Je moet echt de oorzaak weten, een goede diagnose stellen en dan vervolgens een behandelplan maken. Dat is voorlopig voorbehouden aan tandartsen. Geen geld voor zo’n dure behandeling? Volgens Van Calcar kun je het best je tanden laten ‘uitdrogen’.

Je tanden zullen geheid een tijdje witter zijn. Uit onderzoek van Kassa blijkt dat de tandbleekproducten van Crest bij meerdere online winkels te koop zijn waaronder , Fruugo. nl en Whitestrips-shop. nl. Bol. com en Fruugo. nl hebben na contact met Kassa de verkoop direct gestaakt. Whitestrips-shop. nl geeft aan op de hoogte te zijn van de regelgeving, maar deze niet te schenden omdat hun hoofdvestiging in Amerika zit en ze dus met Amerikaanse wetgeving te maken hebben.

Gleamwhite Whitening Strips Kopen - Gleamwhite Whitestrips Nr. 1

Lees hier de reacties van alle webwinkels . Woordvoerder Benno Bruggink van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) vindt dit argument onzin. Iedere webshop die aanbiedt te leveren aan een afnemer in de EU valt onder de EU wetgeving. Whitening Strips - Tandarts. Bruggink geeft aan dat het erover heen gaan van het toegestane percentage waterstofperoxide een overtreding van de warenwet is, wat een boete van 525 euro inhoudt.

crest 3d Whitening Strips - TandenblekerTest Tandenbleekmiddel: crest

Het zijn verschillende distributiekanalen, maar de wettelijke eisen en verplichtingen zijn hetzelfde. 28 Tanden Bleken Strips 14 Boven + 14 Onder - Snelwerkend. De NVWA erkent dus de overtredingen, maar onderzoekt alleen specifieke meldingen. De toezichthouder gaat niet op zoek naar overtreders van de wet omdat zij daar de mankracht niet voor hebben en dit ook niet hun beleid is. Een klacht indienen bij de NVWA over een bepaald product kan ..

Tandenbleek & Teeth

• Get your million dollar smile • Gratis verzending binnen Nederland! • voor 23:30 besteld? = morgen in huis!Hoe krijg je witte tanden? Wil jij graag witte tanden? Wie niet?! Iedereen wil graag een goede indruk achterlaten en je gezicht zal iedereen onthouden. Veel mensen met een mooi gebit en witte tanden tonen vaker hun stralende glimlach. Deze mensen hebben vaak ook meer zelfvertrouwen en ze zitten ook lekker in hun vel! 1.

Wil Je Zelf Je Tanden Bleken - Gleamwhite Whitestrips Nederland

Met de nieuwste technologie en expertise van deze professionals weet je dat je altijd goed zit. Alleen zit er wel een prijskaartje aan en het wordt niet vergoed door je verzekering. Een tandarts of tandenbleker werkt altijd professionele middelen waarbij het tandbeen wordt gebleekt. 2. Zelf thuis tanden bleken In de hedendaagse samenleving hebben veel mensen vaak tijd tekort.

Er zijn een aantal tandenbleeksets online te koop, maar welke moet je kiezen? Hieronder een paar snelle tips: Veel tandenbleeksets maken alleen je tandglazuur witter en dus niet echt je tand zelf. Dus lees wat ze wit maken Check altijd of de tandenbleeksets 100% veilig zijn om thuis te gebruiken Hoe snel wil je resultaat? Check hoeveel je moet gebruiken en hoe vaak Altijd handig om te weten, zodat je kunt plannen naar je eindresultaat Neem bijvoorbeeld de tandenbleekset van White Glo.

Snel & Veilig Een Wit Gebit? - Morgen In Huis

Tanden Bleek StripsWhitestrips Tandenbleek Strips Te Koop

3. Tanden poetsen met whitening tandpasta Tegenwoordig wordt je er letterlijk mee doodgegooid door grote tandpasta fabrikanten; poets je tanden met onze whitening tandpasta en je krijgt wittere tanden, maar is dat zo? In werkelijkheid worden je tanden een beetje witter dan de oorspronkelijke kleur, maar het is niet blijvend.

Het is eerder belangrijk om te kijken naar de soort aanslag op je tanden voordat je een whitening tandpasta gaat gebruiken. En verder is het ook belangrijk om goed te poetsen. Sommige whitening tandpasta’s smaken vies en dat is voor vele ook een reden om al snel af te haken.

Tanden Bleken

Vaak duurt het weken voordat je resultaat gaat zien. 4. Kauwgum kauwen na de maaltijd De beste manier om tandplak te voorkomen is regelmatig je tanden te poetsen, maar kauwgom werkt net zo goed! Kauw na elke maaltijd op suikervrije kauwgom en je zal 100 miljoen bacteriën verwijderen van je tanden. Whitening strips kopen? - Online Internetwinkel.

Kauwgom is dus een hele goede aanvulling op je dagelijkse routine. Het is dan verstandig als je witte tanden wilt, dat je dan ook regelmatig kauwgom kauwt. Vooral vlak na het eten, dan kunnen ook die etensresten ook geen tandplak vormen en dat vermindert dan weer de kan op cariës.

Whitestrips Tandenbleek Strips Te Koop

Poets regelmatig je tanden (minimaal 2 minuten) Om witte tanden te krijgen is belangrijk om goed je tanden te poetsen! Het gaat er niet per se om hoelang je je tanden poets, maar eerder hoe goed. Maar wat is goed en wat is slecht? Je poetstechniek is dus niet alleen handig voor een goede mondhygiëne maar ook erg belangrijk voor het krijgen van die felbegeerde witte tanden.

Elektrisch poetsen = beter De beste manier om je tanden te poetsen is door ronde beweging te maken. Maar dit lukt niet altijd met een handtandenborstel! Een elektrische tandenborstel maakt deze beweging automatisch. Daarom is het beter voor je tanden en het kost jou veel minder (nadenk)werk. Daarnaast weet iedereen dat elektrisch poetsen tot 15x meer tandplaque verwijdert dan een gewone handtandenborstel.

Meer van Spiermassa

Navigation

Home

Latest Posts

Sarms Kopen: Uw One-stop Online Shop

Published Jul 30, 23
5 min read

De Beste Sarms Shop Van Nederland

Published Jul 03, 23
8 min read