Teeth Whitening Strips - Wittere Tanden - Zonder Peroxide

Gepubliceerd dec. 20, 21
6 min read

Whitening Strips Kopen - Stralend Witte Tanden

Witte Tanden StripsVeilig Tanden Bleken: Hoe Doe Je Dat?

Bij zwangere vrouwen wordt het afgeraden. Nee, u kunt gewoon eten en drinken voor de afspraak. Vullingen en kronen behouden hun kleur en bleken niet mee. Indien gewenst zou u na afloop van het bleekproces uw vullingen door een tandarts kunnen laten vervangen door lichtere.

Aangeboden door Maaike Schutjes van De Haagse Tandarts. Foto: De Haagse Tandarts “Begin er niet aan,” zegt Maaike Schutjes van de Haagse Tandarts in het Benoordenhout (door jullie gekozen tot beste en fijnste tandarts van Den Haag). “Verkeerd gebruik van waterstofperoxide kan je tandvlees onherstelbaar beschadigen.” In haar praktijk en als tv-tandarts van het RTL-programma Dit is mijn lijf heeft Maaike op dit gebied al veel ellende gezien.

Daily Smile Teeth Whitening Strips

Blaasjes, irritatie en zenuwontsteking Wat kan er misgaan als je zelf waterstofperoxide op je tanden smeert? Die influencers zijn toch voorzichtig? Maaike: “Ook als je netjes werkt, is de kans groot dat je met het wattenstaafje je tandvlees aanraakt. Daar ontstaan dan witte blaasjes, waardoor je mond veel gevoeliger wordt voor invloeden van buitenaf.

“Je tandarts kan de juiste diagnose stellen voor jouw gebit. Kan de verkleuring wel gebleekt worden? Heb je gaatjes? Heb je kronen en verwacht je dat die ook witter worden? Hoe oud ben je? Dat heeft allemaal invloed op het uiteindelijke resultaat.” Tandartsen werken met waterstofperoxide in een concentratie van 6 procent.

Tanden Witter Maken Doe Je Met Deze Tips

“Wij tandartsen werken met speciale bitjes. Je kent het wel: dan moet je ‘happen’ in een zachte pasta. Die afdruk gaat naar de tandtechnicus, die een perfect passend bitje voor je maakt. Dat sluit heel goed om je tanden. Er is alleen ruimte voor een beetje gel op de plaatsen waar gebleekt moet worden.

We laten goed zien hoe je dat aanpakt. En daarna kun je thuis bleken. Gewoon een uurtje televisie kijken met dat bitje in.” Duurzaam resultaat De methode bij de tandarts is niet alleen verantwoord. Je tanden worden ook witter en het resultaat is langduriger. Het duurt wel een paar weken voordat je tanden de gewenste kleur hebben.

Tandenbleekset Kopen Om Wittere Tanden Te Krijgen?

“Veiliger, duurzamer en mooier. En dat zie je echt.” Tijdelijk met 20% korting Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw tanden te bleken? Dan kun je terecht bij Maaike of een van haar collega’s van de Haagse Tandarts. Tip: lezers van indebuurt Den Haag krijgen tijdelijk 20 procent korting op de bleekbehandeling in deze praktijk (geldig tot 31 december 2020).

Thuis Tanden Bleken Doe Je ZóWil jij ook een filmsterren-smile? Een wit gebit met lijnrechte tanden geeft een jeugdige en gezonde uitstraling en dat staat veel beter op je selfies. Tegenwoordig is een perfect, stralend wit gebit de norm geworden. Maar eigenlijk heeft niemand van nature spierwitte tanden. Ze zijn, afhankelijk van een aantal factoren, altijd een beetje gelig.

crest Whitening Strips Beste Deal Via De Webshop Kopen

Teeth Whitening Strips - Witte Tanden28 Tanden Bleken Strips 14 Boven + 14 Onder - Snelwerkend

Afhankelijk van de kleur van het tandbeen en de dikte van het tandglazuur blijven de tanden witter of worden ze na verloop van tijd geel. Omdat dit proces langzaam gaat, speelt ook de leeftijd een rol. Over het algemeen: hoe ouder je bent, hoe geler je tanden - Is tanden bleken veilig?. Hier kun je niets aan veranderen, maar er zijn ook externe factoren die een grote invloed hebben:Sommige voedingsmiddelen, zoals koffie, thee, cola, rode wijn, vruchtensappen, vruchtenjam en bepaalde kruiden, zorgen voor een verkleurende aanslag.

Dit leidt tot verkleuring en vlekken op de tanden. Zure dranken en voedingsmiddelen zoals frisdrank en fruit zijn van invloed op de kleur van de tanden, omdat zuur zorgt voor erosie van het tandglazuur. Als het glazuur dunner en transparanter wordt, wordt het gele tandbeen (dentine) eronder beter zichtbaar. Nicotine geeft een donkerbruine aanslag op je tanden, die door kan dringen in het tandglazuur.

Whitening StripsHoe kun je gele tanden zoveel mogelijk voorkomen? Het is duidelijk dat je bovenstaande factoren, die van invloed zijn op het geler worden van je tanden, zou moeten vermijden. Tanden bleken thuis - Witte tanden. Voor genotsmiddelen als koffie, frisdranken en sigaretten is dat niet onmogelijk, maar met name de erosie van het tandglazuur is een probleem.

Je kunt echter wel maatregelen nemen om tanderosie, en daarmee het gele tanden zoveel mogelijk te beperken:Breng het aantal eetmomenten terug tot drie maaltijden en vier tussendoortjes, Beperk het eten van zuur fruit, neem daarvoor in de plaats minder zure vruchten en verdun verse vruchtensap met water, Vervang frisdrank door water of melk, Slik zure dranken zo snel mogelijk door of drink ze met een rietje, Spoel na het eten of drinken (met name na fruit en vruchtensap) je mond met water, Poets je tanden nooit direct na het eten van fruit of drinken van vruchtensap, Voldoende speeksel, Voor een goede mondgezondheid is het belangrijk dat de speekselproductie op peil blijft.

Veilig Tanden Bleken: Hoe Doe Je Dat?

Hoe meer speeksel, hoe sneller de zuren uit voedingsmiddelen en dranken, die je hebt genuttigd, worden geneutraliseerd. Speeksel zorgt er ook voor om de vorming van tandplak en daarmee de vorming van tandsteen te voorkomen. Voldoende speeksel is dus op twee manieren belangrijk om je tanden zo wit mogelijk, maar ook zo gezond mogelijk te houden.

In dat geval kun je ervoor kiezen om de speekselproductie te ondersteunen met mondverzorgings-producten die de mond hydrateren en de speekselproductie stimuleren. De producten van Oralieve, de droge mond tandpasta zowel als het droge mond mondwater zijn hiervoor speciaal ontwikkeld. Suikervrije kauwgom met Xylitol stimuleert ook de aanmaak van speeksel.

Nieuws White Shine Over Tanden Bleken En Witte Tanden

Voorbeelden zijn kokosolie en actieve koolstof. Als je kiest voor tandpasta en mondwater van Dr. Brite, bijvoorbeeld Dr. Brite Toothpaste en Mouthwash Mint, verzorg je je gebit op een natuurlijke manier die het evenwicht in de mondholte respecteert (tandenbleek strips). Dat komt de mondgezondheid en speekselproductie ten goede, zorgt voor een frisse adem en ook nog eens voor wittere tanden.

Brite tandpasta voor witte tanden en mondwater bekijken bij De Mondzorgzaak - Snel & Veilig een wit gebit? - Morgen in huis. Zijn je tanden toch nog niet wit genoeg? Het vermijden van verkleurende voedingsmiddelen en nicotine en zuur voedsel en drank onder controle houden is een eerste stap. Daarnaast kun je voor je dagelijkse mondverzorging kiezen voor producten met kokosolie en koolstof.

Whitening Strips Online Kopen - Hoge Kwaliteit

Zoals we hebben gezien zijn er ook nog je leeftijd en genetische aanleg. Als je je tanden nog niet wit genoeg vindt, is er de mogelijkheid om je tanden te bleken. Er zijn verschillende methoden om dat te doen, die we hieronder gaan bekijken. Tanden laten bleken door de tandarts of mondhygiënist, De tandarts en mondhygiënist kunnen jou een persoonlijk advies geven over verschillende bleekmethoden, zoals:Een bleekbehandeling met bleekgel die een tijd moet inwerken. Luxe Professional Effects van Crest.

Een bleekbehandeling bij de tandarts kan prijzig zijn en meestal wordt deze cosmetische ingreep niet vergoed door de tandartsverzekering. Een laserbehandeling is één van de meest effectieve methoden om je tanden een paar tinten witter te krijgen, maar ook hier hangt wel een prijskaartje aan. Na het reinigen van je gebit duurt de behandeling, waarbij de bleekgel wordt geactiveerd door laserstralen, ongeveer een uur.

Navigation

Home

Latest Posts

Sarms Kopen: Uw One-stop Online Shop

Published Jul 30, 23
5 min read

De Beste Sarms Shop Van Nederland

Published Jul 03, 23
8 min read