Bestel Nu Colloidaal-zilver En Help Je Lichaam - Naturema Nederland

Gepubliceerd dec. 15, 21
7 min read

Wat Is Colloïdaal Zilver?

 • Is zilver schadelijk?
 • Hoe moet je colloidaal zilver gebruiken?
 • Waar kan je Argentyn 23 voor gebruiken?
 • Is goud eten gezond?
 • De belangrijkste werking van zilver ligt in het feit dat zilver de biologie van mens en dier zodanig ondersteunt dat ontstekingsactiviteit wordt geremd ongeacht waar dit door wordt veroorzaakt. Oftewel zilver ondersteund het immuunsysteem. Het is een middel om bij je EHBO-spullen neer te zetten en voor wie paarden heeft op stal of bij je paarden spullen - Puur colloidaal zilver.

  De vloeibare suspensie kalmeert de huid en in tegenstelling tot zalven smet het niet. Dit laatste is vooral fijn bij dieren die zich rollen in het zand. Innemen als voedingssupplement ter ondersteuning van het immuunsysteem bij (hardnekkige) infecties. Dosering voor dieren bij innemen: 3 x daags 10-20 druppels per 10 kg lichaamsgewicht .

  Colloïdaal Zilverwater Is Nanotechnologie Pro Leven - puurcolloidaal.nl

  De goud-of zilverdeeltjes, zijn zo klein dat ze geen toxische belasting hebben op het lichaam en dus veilig in gebruik. Tip van ons: dit formaat is een mooi cadeau aan iemand die baat heeft bij de vele toepassingen van colloïdaal zilver 10 PPM. Puur colloidaal zilver. Deze omschrijving zegt iets over de grootte van de hoeveelheid deeltjes zilver in de oplossing.

  Het is allang bekend dat het aantal ppm niet het resultaat bepaalt, wel de combinatie van de productie en de verpakking.

  Colloidaal Zilver - Gezondheid - Puur Colloidaal

  Wat is colloïdaal zilver? Goed bereid colloïdaal zilver is een vloeibaar mineraal supplement, dat een mengsel is van ultra zuiver water en ultrafijne deeltjes van zilver. Wat is een colloïde? Een colloïde is een deeltje van 1-10 nanometer (0,001-,01 micron). Veel bedrijven beweren een ware colloïdaal zilver te hebben, maar de zilverdeeltjes zijn te groot om een colloïd te zijn (waardoor het ionisch is in plaats van een colloïde).

  Hoe Gezond Is Colloïdaal Zilverwater? - Puur Colloidaal.nlWat Zijn De Voor- En Nadelen Van Colloïdaal Zilver Voor Herpes?

  Deze producten worden ondersteund door onafhankelijke klinische, universitaire en in-vitro studies. U kunt dit colloïdaal zilver verdunnen tot 10 PPM. Het gaat om het best geprijsde colloïdaal zilver op de markt (meer zilver voor uw geld). Andere colloïdaal zilver bedrijven promoten het idee dat "10ppm beter is", maar de dosering vertelt een ander verhaal.

  Colloïdaal Zilver Een Natuurlijk Antibioticum - Naturema Nederland

  Ionisch Colloïdaal Zilver 300ml - Supplementen - Puur Colloidaal.nlVerschil Tussen Ionisch En Colloïdaal Zilver - Puur Colloidaal.nl

  Een goed bereidde colloïdaal zilver van farmaceutische kwaliteit is veilig om te consumeren in hogere concentraties. Dit colloïdaal zilver is niet elektrisch geproduceerd in tegenstelling tot veel concurrenten - Mix van colloidaal zilver. Een gekwalificeerde onafhankelijke derde partij laboratorium garandeert dat elke batch van dit colloïdaal zilver altijd binnen het bereik van het echte colloïdale zilver ligt.

  Alleen het echte colloïdaal zilver is een hydrolaat oplossing zoals deze. Veel bedrijven met minder delen per miljoen (10ppm) willen je laten geloven dat colloïdaal zilver helder van kleur moet zijn. Dit is niet waar. Hoe hoger het aantal PPM, hoe meer oranje kleur u krijgt. Alle colloïdaal zilver moet "duidelijk in oplossing zijn." De producten moeten vrij zijn van deeltjes die circuleren in de oplossing.

  Verschil Tussen Ionisch En Colloïdaal Zilver - Naturema Nederland

  Dit kan een probleem zijn met andere colloïdaal zilver productieprocessen (elektrisch, ioniserend) met gevolgen voor de houdbaarheid van het zilver. Is 500 PPM net zo voordelig als 10ppm? Ja. U gebruikt veel minder van 500 PPM dan van 10 PPM. Men zou tot 50 theelepels 10 PPM moeten nemen om een theelepel van 500 PPM te krijgen.

  De producent zit in het bedrijfsleven sinds 1994 en heeft nog nooit negatieve bijwerkingen van het product gehad. De cliënten zijn blij met de resultaten. Colloïdaal zilver is een Pure Mineral Element. Colloïdaal zilver is puur zilver, in deeltjes van 15 atomen of minder, elk met een positieve elektrische lading.

  Natuurlijk Antibioticum Colloïdaal Zilver - puurcolloidaal.nl

  Bovendien is het algemeen bekend dat colloïdaal zilver onschadelijk is voor zoogdieren, reptielen, planten en levende wezens, behalve voor eencellige organismen (die gebruiken een andere methode en chemie van zuurstof metabolisme). Is er verschil in de soorten colloïdaal zilver op de markt? Er zijn twee verschillende soorten colloïdaal zilver op de markt: Atomisch en Ionisch - Echt colloidaal zilver.

  Het is niet elektrisch verwerkt. Door de stabiliteitsvermogens van hogere concentraties, is het voor fabrikanten normaal dit soort colloïdaal zilver met hogere PPM’s te produceren. In de regel, hoe hoger de PPM hoe donkerder de kleur zal worden. Het is niet bedorven of verlopen zoals ionische fabrikanten ten onrechte vertellen.

  Colloidaal Zilver 10 Ppm Colloidal Silver

  Ionisch colloïdaal zilver is elektrisch verwerkt en bevat zout. Dit soort colloïdaal zilver zal altijd helder van kleur zijn, maar niet noodzakelijkerwijs een oplossing. Er ontbreekt een elektron waardoor het instabiel is. Na verloop van tijd, zullen de meeste van dit ionische colloïdaal zilver veel deeltjes hebben die samen klonteren tot grotere afmetingen colloïdale deeltjes - Echt colloidaal zilver.

  Ionische colloïdaal wordt op de markt gebracht tussen 3-30 PPM. Als ze in hogere concentraties zouden worden aangeboden, dan zouden de deeltjes sneller samenklonteren. Is het iets nieuws? Colloïdaal zilver wordt gebruikt sinds begin 1900. Het viel uit de gratie met de dramatische stijging van de kosten van zilver in die tijd.

  Wie Kent Colloïdaal Zilver? - Puur Colloidaal

  Ionisch colloïdaal zilver zal duidelijk helder van kleur zijn. Het is echter niet per se vrij van grote zilverdeeltjes. Colloïdaal zilver hoeft niet te worden gekoeld. Er is geen maximale houdbaarheidsdatum voor Atomisch colloïdaal zilver als gevolg van het in oplossing blijven voor onbepaalde tijd van de deeltjes. Wat betekent micron deeltjesgrootte en wat is optimaal? Microns zijn de zeer kleine afmetingen van moleculaire structuren.

  Bewaar colloïdaal zilver op een koele, donkere plek, niet op een zonnige vensterbank, op de magnetron, in de koelkast of vriezer. Voor de lange termijn opslag, kan je colloïdaal zilver bewaren in een donkere, oranje gekleurd glazen fles of potje. Aanbevolen gebruik. Colloïdaal zilver: heeft een milde smaak en kan worden verdund met water of sap.

  Colloidaal Zilver 10 Ppm Colloidal Silver

  Begin met de aanbevolen hoeveelheid van een theelepel(2x 1 pipet) per dag. Eén pipet is 2,5ml. Gebruik de helft van de aanbevolen hoeveelheid voor kinderen (6-12) en een kwart voor kinderen (0-5). Dit product is niet bedoeld voor continu gebruik. Het grote voordeel van de Colloïdaal Zilver is dat het geen enkele bijwerking vertoont! Colloïdaal zilver is niet goedgekeurd door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit als een van de middelen met een erkend gezondheidseffect.

  Colloïdaal Zilver is een veilig middel met een gunstige invloed op je gezondheid. Het verhoogt je weerstand tegen ongewenste bacteriën en schimmels. Krachtens artikel 19 en 20 van de warenwet is het verboden de genezende en helende werking van Colloïdaal Zilver aan te prijzen in relatie tot het innemen van dit product.

  Colloidaal Zilver - Puur Colloidaal

  Dit voorgaande laat onverlet dat Colloïdaal Zilver wel aan een zogenaamde ‘gezondheidsaanprijzing’ gekoppeld kan worden. Een gezondheidsaanprijzing is een aanduiding waarbij sprake is van het instandhouden of bevorderen van een goede gezondheid, zonder dat een medische claim of toespeling daarop wordt gebezigd. Toelichting:Van het instandhouden of bevorderen van een goede gezondheid is onder meer sprake bij het verzorgen, ondersteunen, helpen, behouden, instandhouden, bevorderen, bewaren, etc.

  WAT IS COLLOÏDAAL ZILVER? CZ bestaat uit elektrisch geladen zilverdeeltjes, die extreem klein zijn en zweven in gedistilleerd water. Met hun diameter tussen de 0,01 en 0,001 micron zijn ze kleiner dan virussen en hebben ze mede daardoor het vermogen om in bacteriën te penetreren en deze uit te schakelen, waarna het lichaam de ontstane afvalstoffen kan gaan verwijderen.

  Crystal Colloïdaal Zilver 200ml - puurcolloidaal.nl

  In tegenstelling tot antibiotica is tot op heden niet waargenomen dat bacteriën resistentie kunnen ontwikkelen tegen de werkzaamheid van zilver. Er zijn geen bijwerkingen bekend in combinatie met andere geneesmiddelen. Het is mogelijk dat het effect van Colloïdaal Zilver vermindert bij inname van allopathische medicijnen als antibiotica en dergelijke. Bewaar Colloïdaal Zilver op kamertemperatuur en in een donkere glazen fles.

  Navigation

  Home

  Latest Posts

  Sarms Kopen: Uw One-stop Online Shop

  Published Jul 30, 23
  5 min read

  De Beste Sarms Shop Van Nederland

  Published Jul 03, 23
  8 min read